Blog > Komentarze do wpisu
Meksykańskie papryki cz.5

Guajillo



Średnio ostre - jak na stosunki meksykańskie wręcz łagodne. Brązowo czerwonego koloru, o grubej skórce przypominającej skórę. Dodawane do sosów, zup i gulaszy i salsy( guajillo, arbol, czosnek, tomatillos, olej, sól i woda. Papryki i czosnek usmażyć, wrzucić do blendera, dolać trochę wody zmiksować posolić).


Romek Samolot


Kliknij na foto i rewju


piątek, 03 marca 2006, b_hunter

Polecane wpisy

Komentarze
2006/03/03 09:05:08
Dwie Czerwone Madonny...
1)Czy Roman cos sugeruje?
2)Czy nie dosc sie juz nabluznil i naopieral?
Nie dosc.
-
2006/03/03 14:40:58
Nie sugeruje i się nie opiera.
-
2006/03/08 11:36:48
Zajrzyj na ultay blox. Pzdr!!!
-
2006/03/15 07:57:47
witam
podobaja mi sie Romana zdjecia
czy moze Roman odezwac sie na maila
jo.a@interia.pl, mysle ze warto, bo mam ciekawa propozycje zdjec dotyczaca
pozdrawiam
jo
-
2006/03/17 15:10:23
Adresem kontaktowym jest b_hunter(w)gazeta.pl - jeśli szukasz kontaktu.

Zdjęcia do blogu zrobiłem ja Samolot Roman

Licencja Creative Commons

romeksamolotfoto.blox.pl